Pk medier

Valg af kanaler

Øg din virksomheds kendskabsgrad og salg, gennem
en effektivisering af dine online kanaler.

if_SEO_share
Vælg de rigtige kanaler:

Hos Pk Medier har vi kendskab til og erfaring med de forskellige digitale platforme, så lad os fastsætte de optimale for dig.

if_SEO_awards
Den rigtige målsætning:

Sammen fastsætter vi en målsætning ud fra dine behov og ønsker, med fokus på optimering eller udvidelse af dine kanaler.

if_SEO_cogwheels_setting
Det optimale samspil:

Skab et online brand for din virksomhed som huskes og genkendes på tværs af dine digitale kanaler.

Forstå dit behov

Det er vigtigt at skildre mellem hvorvidt du ønsker at sælge til en person med et i forvejen etableret behov for dit produkt, eller om du ønsker at fange en person med et endnu ukendt behov – eller om begge tilgange er optimale for din virksomhed.

Sammen undersøger vi de forskellige muligheder og udarbejder en strategi som opfylder dine ønsker og behov.

kanalerns-muligheder

Kanalernes muligheder og begrænsninger

Alle digitale kanaler har fordele og ulemper som skal udnyttes til fulde. Det er derfor vigtigt at have dette in mente, når indhold og design skal udarbejdes.

Vi udarbejder skræddersyede annoncer som er tilpasset de valgte kanaler, målgruppen og deres behov i øjeblikket de opdager annoncen.

Målsætningen der skaber en forskel

Sammen udarbejder vi en målsætning for din færden på de digitale kanaler. Det vurderes her hvorledes fokus skal være på enkelte kanaler eller en bred vifte af kanaler.

Alt dette afhænger af hvilke ønsker du har for dine kampagner og hvorledes dit succeskriterium er – da du er eksperten på din forretning.