Pk medier

Junior Projektkoordinator

Vi søger en Junior Projektkoordinator (studerende) der skal være med til at præge vores kunders online tilstedeværelse.
Er det dig?

PK Medier søger Junior Projektkoordinator (deltid)

Brænder du for at udvikle målrettet, strategisk kommunikation og er du en haj til formidling? – Så er du måske PK Mediers nye Junior Projektkoordinator.

Hvem er PK Medier

PK Medier er et reklamebureau i hjertet af København med specialisering i online annoncering, digitale medier og videoproduktion. Vi er en energisk samling af nørder, der er vilde med alt, der er digitalt. Derfor sætter vi også en dyd i at hjælpe vores kunder med at skabe forretning i den digitale verden. Tempoet er højt, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.

Din profil og kommende arbejdsopgaver

Vi leder efter dig, der kan løsrive contentproduktion fra hverdagens ”plejer”. Du har forståelse for de kreative spilleregler på sociale medier, og kan udfordre dem, så vi altid kan levere de skarpeste og mest kreative løsninger.

Du studerer på en relevant videregående uddannelse, er en stærk formidler og er idérig. Du skal have gåpåmod og være med til at koordinere og eksekvere vores kunders online tilstedeværelse.   

Du skal kunne arbejde selvstændigt, men i høj grad også være en teamplayer. Dertil er det et plus, hvis du besidder teknisk forståelse og interesserer dig for online annoncering.

Vi tilbyder

Mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdsgangen og stort ansvar. Du vil få en afvekslende hverdag i et spændende arbejdsmiljø med et ungt team af digitale talenter inden for data, grafik, video og kommunikation.

Du vil opnå praktisk erfaring inden for markedsføring og kommunikation og have medbestemmelse. Arbejdstiden vil være 15-20 timer om ugen, men vi er naturligvis fleksible omkring eksamensperioder mv.

Vi er konstant opdaterede på morgendagens trends og tendenser, og vores interne nøgleord er ’samarbejde og sparring’. Vi lytter til hinanden og de forskellige fagligheder, som vores kolleger repræsenterer.

Har det fanget din interesse eller vil du have yderligere information? Så kontakt Natasha Saliba på e-mail: Natasha@pkmedier.dk