Pk medier

Praktik hos os

Vi søger løbende praktikanter inden for markedsføring,
kommunikation, video/foto og grafisk design. Er det dig?

PK Medier søger praktikanter

Praktik hos PK Medier er for dig, der gerne vil arbejde med markedsføring og kommunikation, online annoncering og video/foto. Her vil du kunne afprøve teori i praksis og samtidig opleve bureaulivet på tæt hånd. I løbet af din praktikperiode vil du opbygge og udvikle dine kompetencer inden for de områder, som du finder interessant.

Vi ved, hvad der skal til, for at forløbet bliver givende for dig og os. Inden praktikopstart tager vi os en snak om hvad du godt kunne tænke dig at arbejde med, inden for hvilke områder du ønsker udvikling og om der er områder, som du gerne vil kastes ud i – uden noget kendskab dertil.

Vores drømme praktikant:

  • Læser på en relevant videregående uddannelse inden for markedsføring,
    kommunikation, grafisk design eller video/foto.
  • Har en stærk faglighed og tør byde ind med idéer, løsninger og holdninger
  • Kan have flere bolde i luften og bevare overblikket
  • Er god til dansk og engelsk skriftligt såvel som mundtligt
  • Er fuld af sjov og godt humør.

Vi leder efter praktikanter, der kan være hos os ca. 4-6 måneder.

Vi tilbyder:

Mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdsgangen og stort ansvar. Du vil få en afvekslende hverdag i et spændende arbejdsmiljø med et ungt team af digitale talenter inden for data, grafik, video og kommunikation.

Vi er konstant opdaterede på morgendagens trends og tendenser, og vores interne nøgleord er ’samarbejde og sparring’. Vi lytter til hinanden og de forskellige fagligheder, som vores kolleger repræsenterer.

Har det fanget din interesse eller vil du have yderligere information? Så kontakt Natasha Saliba på e-mail: Natasha@pkmedier.dk