Pk medier

Om os

Hos PK MEDIER siger vi nej tak til mavefornemmelser og ja tak til datadrevne løsninger og tiltag.
Dette gør vores markedsføring ærlig, gennemsigtig og konkret for de kunder, vi samarbejder med.

PK Medier er et online marketingbureau lokaliseret på Bredgade i København. Vi er en energisk samling af nørder, der er vilde med alt, der er digitalt. Derfor sætter vi også en dyd i at hjælpe vores kunder med at skabe forretning i den digitale verden. 

Vi indtænker forretning og værdi i alle vores løsninger. Hvordan skal websitet skabe konverteringer? Hvordan kan videoen skabe synlighed? Hvordan kan de sociale medier skabe meningsfulde relationer til målgruppen? 

Spørgsmålene er mange, men med PK Medier får du en sparringspartner, der vejleder dig i, hvordan du med digital tilstedeværelse, kan skabe profit for virksomheden.

Hvad vi gør

Vi skaber profit for vores kunder gennem online tilstedeværelse. Vi lægger en udførlig strategi, der fremmer synligheden over for forbrugerne online, så de i sidste ende bliver til konverterende kunder.

Hvorfor PK Medier

Vi skaber online markedsføring, der er til at forstå. Vi har komplet gennemsigtighed i vores arbejde og sørger for, at vores kunder får konkrete tal og resultater på den indsats vi yder.

Vores arbejde

Hos PK Medier, er der ikke langt fra tanke til handling. Vi udvikler strategierne i tæt sparring med vores kunder og sætter efterfølgende alle sejl ind for, at de kommer bedst muligt fra start.

Her holder vi til

Vores team holder til i København og vi har altid varm kaffe på kanden. Er du placeret i Jylland eller øerne, så tager vi gerne turen over broen!

Peter Klitkou

Direktør

Natasha Saliba

Digital Projektleder

Mads Høimark

Video Producer

Magnus Bohn Kvolbaek

Grafisk Designer

Oliver Høeg-Jensen

Grafisk konsulent

Natasja Grønfeldt

PPC-specialist

Espen Elgaard Brett

Fotograf

Signe Dresler

Digital Content Manager

Charlotte S. Østergaard

Praktikant

Karol Truszynski

Fotograf

Oliver Assens

Digital marketing specialist

Simon Bigaard

Grafisk designer