Pk medier

Leadgenerering

Opnå leads af høj kvalitet fra potentielle kunder
med interesse for netop dit produkt.

seo-glass-lead
Leads af god kvalitet:

Hos Pk Medier fokuserer vi på at omdanne potentielle kunder til leads, således at du har mulighed for at kontakte disse med relevant information.

SEO_security
Den samlede pakke:

For at skabe succes er det vigtigt at tænke på den samlede kundeoplevelse, vi fokuserer derfor på, hvert et skridt på vejen, mod en udfyldelse af kontaktinformationer.

seo-web
Datadrevet tilgang:

Vi tager ikke beslutninger på baggrund af mavefornemmelser, men baserer derimod vores arbejde ud fra analytiske indsigter.

Relevans af leadgenerering

Det vigtigste for en virksomhed er at etablere en solid kundebase, bestående af personer der har høj interesse for dit produkt eller ydelse. For at nå til dette punkt, er leadgenerering et nødvendigt skridt i den rigtige retning.

Med aktuelle og relevante leads har du som virksomhed mulighed for at kontakte potentielle kunder med informationer, som de selv ønsker at høre.

Leadgenerering har derfor stor betydning for hvorvidt der kommer nye kunder til din virksomhed.

Indsamling af leads

Der findes mange forskellige måde hvorpå det er muligt at indsamle leads af høj kvalitet. Sammen med dig, sætter vi et mål, som udarbejdes på baggrund af hvilke informationer og samtykker du ønsker fra din målgruppe.

Ønsker du at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev, flere personer til at udfylde din kontaktformular eller flere fremmødte til dit informationsmøde, så er dette muligt med effektiv leadgenerering!

indsamling-af-leads

De obligatoriske faser

Det er nødvendigt at imødekomme målgruppen på alle niveauer af købsprocessen. Helt fra den indledende research, hvor de her udforsker deres behov. Til den intense informationssøgning, som skal føre dem til at udfylde kontaktinformationer, således at de kan kontaktes af netop til virksomhed.