Pk medier

Konverteringsoptimering

Konverterings-optimering

Øg din virksomheds salg gennem
målrettet konverteringsoptimering.

seo-use
Forstå din målgruppe:

Hos Pk Medier vurderer vi din målgruppe, med fokus på at opnå viden om deres behov og online færden for at optimere din konvertering.

seo-site-map
Opbyg et flow:

Brugeroplevelsen er altafgørende for din succes inden for konverteringsoptimering, da det er dette som fører til vækst og øget salg.

if_seo_programming
Optimer din landingpage:

Vi udarbejder mock-ups der guider din målgruppe gennem det ønskede flow på din landingpage.

Vigtigheden af konverteringsoptimering

Vigtigheden af at kunne formå at konvertere sin målgruppe til kunder, er altafgørende for en virksomheds eksistens. Det er derfor vigtigt at have en målrettet strategi inden for dette område, således at virksomhedens udbytte af de brugte annoncekroner bliver brugt optimalt.

vigtigheden-af

Udvalgte værktøjer

Vi baserer vores arbejde ud fra velfunderede analyser. Der er her fokus på hvor din virksomhed befinder sig på nuværende tidspunkt og hvad I gerne vil arbejde hen imod.

Dette har betydning for hvilke værktøjer der skal tages i brug for at optimere konverteringsraten. Vi benytter os af både Google Analytics, Heatmaps, A/B spilttest samt brugeroptagelser for at levere et godt resultat.

Det optimale flow

Dette er et vigtigt trin på vejen mod øget konvertering gennem dine annoncer, da design og opbygning skal føre din målgruppe i den ønskede retning.

Alt handler om, at skabe et brugervenligt og interessant flow for brugeren. Dette er altafgørende for hvorvidt der bliver klikket videre fra dine annoncer. Vi arbejder derfor med hvert et step lige fra brugerens opdagelse af annoncen til deres færden på landingsiden.